MULTİMEDYA

New York’ta ‘canlı heykel’: Trump golf arabasıyla Kovid-19’den ölenlerin ve askerlerin mezar taşlarını deviriyor

Sitede oku
1 / 7
New York'un en yoğun bölgesi Manhattan'da, Salı günü, ABD Başkanı Donald Trump'ı tasvir eden bir 'canlı heykel' canlandırması sergilendi.
2 / 7
The Final Push (Son İtiş) adı verilen ve içinde yer alan sanatçıların altın sarısıyla boyandığı canlandırmada, Fox News sunucuları Sean Hannity ve Laura Ingraham Trump'ın içinde oturduğu golf arabasını itiyor.
3 / 7
Trump’ı canlandıran sanatçı ise altın rengine boyanmış golf sopasını bir kılıç çekmişçesine önüne işaret ediyor.
4 / 7
Trump, yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ve savaşta ölenlerin mezarlarının üzerine sürürken, yanında çömelmiş vaziyette duran kameraman da sahneyi çekmeye çalışıyor.
5 / 7
Araba tarafından devrilen bir mezar taşının üzerinde, Trump'ın ağustos ayında koronavirüsten ölenler için kullandığı ifadeye atıfta bulunularak, şunlar yazıldı: " Trajik anısı için: Durum bu, elden bir şey gelmez”
6 / 7
Diğer taşta ise Atlantik dergisi'nin Trump'a dayandırdığı ancak Beyaz Saray'ın reddettiği ifadeler yazıyordu: “Trajik anısı için: Beceriksiz”. Haberde, Trump'ın 2018'de Fransa ziyareti sırasında Paris'teki Aisne-Marne Amerikan Askeri Mezarlığını yağmur bahanesi ile ziyaret etmediğini ve Trump'ın o gün yanındakilere "O mezarlığa neden gitmeliyim ki? Beceriksizlerle dolu orası" dediği iddia edilmişti.
7 / 7
Söz konusu çalışma, film yapımcısı Bryan Buckley'nin liderlik ettiği 'Trump Heykeli İnisiyatifi’nde yer alan bir grup sanatçı tarafından canlandırılmıştı.
Yorum yaz