DÜNYA

Erdoğan: Z kuşağına daha çok eğilmeliyiz

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Partili milletvekilleriyle düzenlediği toplantıda Z kuşağının da gündeme geldiğini söyledi. Selvi, Erdoğan'ın "Z kuşağının taleplerini dikkate almalıyız. Z kuşağını dinlemeliyiz. Z kuşağına daha çok eğilmeliyiz" dediğini aktardı.
Sitede oku
Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, 'Erdoğan, seçim startını verdi mi?' başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Partili 57 milletvekili ile gerçekleştirdiği görüşmeden detaylar aktardı.
Bu toplantıların yeni yasama yılında da devam edeceğini vurgulayan Selvi, "Cumhurbaşkanı ile toplantıya katılan milletvekillerinin sadece bir bölgenin ya da ilin değil, Türkiye’nin her bölgesinden temsilciler olmasına özen gösteriliyor. Böylece Türkiye’nin havası oraya yansıyor" dedi.
Erdoğan'ın olduğu bölümde toplantıda 38 milletvekilinin söz aldığını belirten Selvi, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı’nın açıklanacağı toplantıya katılacağı için kendisi ayrıldıktan sonra toplantı Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın başkanlığında devam etmiş" bilgisini verdi.

Erdoğan not tutmuş

Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantıyı açış konuşmasının önemli olduğunun altını çizdi. Erdoğan'ın toplantı süresince not aldığını, zaman zaman araya girip milletvekillerinin sorularına yanıt verdiğini aktaran Selvi, "Geçen seferde olduğu gibi kamera kaydı yine alınmış. Erdoğan, 'Atladığımız bir şey olursa yardımcılarım videoyu izleyip, not çıkaracak' diye izah etmiş" ifadesini kullandı. Selvi, şöyle devam etti:

'Erdoğan’a diktatör diyorlar ya, böyle diktatör mü olur?'

2023 mesajı

Selvi, Erdoğan'ın milletvekillerine "Meclis kapandıktan sonra herkes sahada olacak. Sizden tam saha pres istiyorum. Umut ve heyecan dalgasını oluşturmanızı bekliyorum" diye seslendiğini ifade etti.

Z kuşağı - Alfa kuşağı muhabbeti

Selvi, yazısının devamında bir milletvekilinin toplantıda Z kuşağını gündeme getirdiğini söyledi. Bu seçimlerde oy kullanacak gençlerin önemli bir kitleyi oluşturduğu için her siyasi toplantının değişmez gündeminin Z kuşağı olduğunu söyleyen Selvi, şunları kaydetti:
Yorum yaz