DÜNYA

Kılıçdaroğlu’ndan hükümete Katar’la ilgili 6 soru

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu askeri gibi çerçevelenmiş ve bilerek ucu açık bırakılmış korkunç bir manipülasyondur" diyerek "Türkiye ile Katar arasında imzalanan Askeri Sağlık Alanı'nda Eğitim ve İşbirliği" ile ilgili hükümete 6 soru yöneltti.
Sitede oku
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'daki '#ÖzürDileKılıçdaroğlu' etiketine ilişkin açıklama yaptı.
“Saat 20.00’de başlatacağımız gündem çalışmasında Kemal Kılıçdaroğlu özür dilemeye davet edilecektir. Tüm teşkilatlarımızın resmi hesaplar hariç çalışmaya katılması önemle rica olunur. Hashtag çalışma saatinde gönderilecektir” ifadelerinin yer aldığı bir fotoğrafı paylaşan Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:
"Haydi sorularımızı soralım hep birlikte" diye devam eden CHP lideri, şu soruları sordu:
Kılıçdaroğlu, son tweet'inde de "Erdoğan, söyle Katarlı dostlarına, vermeyeceğiz para mara! Bakalım görelim söke söke alabiliyorlar mı, alamıyorlar mı?" ifadesini kullandı.
Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a hitaben Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer vermişti:
"Erdoğan sonunda neden seçimden kaçtığını söylemişsin, iktidarı kaybedeceğini biliyorsun. Yabancılara da “Türkiye’den paranızı söke söke alırsınız” demişsin. Bize sökmez Erdoğan. Ben haram yemedim, gemilerim yok, suç örgütleri beni tanımaz, rehin alamaz. Ben benim, sen de sen…"
Yorum yaz