YAŞAM

Mısırlı gazeteciden Mohammed Alsaloussi açıklaması: İsmini hiç duymadım, milyarder falan olamaz

Mısırlı gazeteci Amer Fouad, Şeyma Subaşı'nın nikah masasına oturmaya hazırlandığı ve son günlerde adı dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelen sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin tanınan bir kişi olmadığını belirtti.
Sitede oku
Şeyma Subaşı'nın evlilik hazırlığında olduğu sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin Mısırlı bir şeyhin oğlu olduğu iddia edildi.
Mısırlı gazeteci Amer Fouad, geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşı'na evlilik teklif eden ve 'evet' yanıtını alan Mohammed Alsaloussi hakkında Günaydın'dan Sonat Bahar'a açıklamalar yaptı.
Yıllarca Mısır'da yaşamış bir gazeteci olarak Mohammed Alsaloussi ismini hiç duymadığını ve bu ülkede adından söz edilen bir iş adamı da olmadığını belirten Amer Fouad, Şeyma'nın sevgilisi hakkında, 'milyarder falan olamaz'yorumunda bulundu.
Mısırlı gazeteci, Mohammed Alsaloussi hakkında şunları söyledi: 

'Mısır kaynaklı haberlerde adı bile geçmiyor'

Son dönemde 'dolandırıcılık' iddialarıyla gündemde olan Alsaloussi, geçtiğimiz günlerde sessizliğini bozmuştu. Mısırlı yatırımcının açıklamasını Şeyma Subaşı paylaşmıştı.
Alsaloussi, açıklamasında, "Türk kamuoyunda birini bulup aşık olduğum için, yargılanıp saldırıya uğruyorum. Hiç kimseye zarar vermedim veya dolandırmadım. Yoksa kendimi Şeyma'nın paylaşımlarından saklar ve anonim kalırdım. Şeyma’nın gönderilerinin bir parçası olmayı kabul ediyorum çünkü Türk halkının ve dünyanın bir erkeğin partnerini ne kadar mutlu edeceğini görmesini istedim" ifadelerini kullanmıştı.
 
Yorum yaz