DÜNYA

Hadi Özışık, Sedat Peker'le görüşmesiyle ilgili konuştu: Üzerime hiç vazife olmayacak bir konuda işgüzarlık yaptım

Gazeteci Hadi Özışık, Sedat Peker'le gerçekleştirdiği görüşmenin yayınlanmasının ardından ilk kez konuştu. Özışık, "Üzerime hiç vazife olmayacak bir konuda işgüzarlık yaptım. Bu işgüzarlığım sebebiyle 30 yıllık dostum Süleyman Soylu'yu hiç haberi olmayan bir konuda zor durumda bıraktım. Ona yapılan itibar suikastinin ana sebebi ben oldum" dedi.
Sitede oku
Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan Sedat Peker'in görüntülü telefon görüşmelerini yayınladığı İnternet Haber sahibi Hadi Özışık, bazı açıklamalarda bulundu.
Kendisine tuzak kurulduğunu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Peker arasında aracılık yapmadığını, Peker'in kendisini manipüle ederek Soylu'yu hedef aldığını ileri süren Özışık, "Üzerime hiç vazife olmayacak bir konuda işgüzarlık yaptım. Bu işgüzarlığım sebebiyle 30 yıllık dostum Süleyman Soylu'yu hiç haberi olmayan bir konuda zor durumda bıraktım. Ona yapılan itibar suikastinin ana sebebi ben oldum" dedi.
Özışık, "Süleyman Soylu'ya kumpas kurduğum iddialarını, Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında aracı olduğum rezil iddialarını asla kabul etmiyorum" dedi.  Peker'le yaptığı telefon görüşmesinin bir kişinin arayıp "Reisim Sedat Peker sizinle görüşmek istiyor" demesi üzerine başladığını ifade eden Özışık, şöyle konuştu:

'Soylu'ya yapılan itibar suikastinin ana sebebi ben oldum'

DÜNYA
İçişleri Bakanı Soylu, Hadi ve Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulundu

'Soylu'dan bahsetmemem gerektiği için birtakım argümanlar sundum'

DÜNYA
Sedat Peker, Bakan Soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden Özışık ile görüşme videosunu yayınladı

'Sedat Peker'e bir bahane lazımdı'

Yorum yaz