DÜNYA

Eşini 25 yerinden bıçaklayarak öldüren Faruk Yavuz gözaltında

Samsun'un Bafra ilçesinde Faruk Yavuz, tartıştığı eşi 2 çocuk annesi Kamile Yavuz'u 25 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Faruk Yavuz, polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Sitede oku

Samsun'da Faruk Yavuz ile eşi Kamile Yavuz arasında evde henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu Faruk Yavuz, eşini 25 yerinden bıçakladı.

Faruk Yavuz kaçarken, sesleri duyan komşular durumu polise bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Kamile Yavuz, özel hastaneye kaldırıldı. Ameliyata alınan Kamile Yavuz, doktorların tüm çabasına rağmen hayatını kaybetti.

Eşini 25 yerinden bıçaklayarak öldüren Faruk Yavuz gözaltında

Çiftin komşusu Zennube Aydın, gazetecilere, saat 04.30'da sesler üzerine uyandığını belirterek, "Büyük kızı bana 'Annemi babam bıçakladı, koş teyze bize gel' dedi. Gittiğimde komşular da gelmişti, tampon yapıyorlardı. Hastaneye gittiğinde yaşıyordu ama orada vefat etti" dedi.

'3 ay önce eşinin başına silah dayamış ama ateş almamış'

Aydın, çiftin sık sık tartıştıklarını ifade ederek, "Boşanacaklardı zaten. 'Zennube, Azrailim ile yaşıyorum' diyordu. Azraili aldı onun canını. Kocası pandemiden dolayı cezaevinden çıktı. Yarın da tekrar cezaevine girecekmiş. O zaten bıçağını önceden büyük kızının önünde hazırlamış. Bundan 3 ay önce eşinin başına silah dayamış ama ateş almamış. Sonra uzaklaştırma almış. Bu sefer de 'Uzaklaştırmayı kaldırmazsan çocukları öldüreceğim' demiş" diye konuştu.

Yorum yaz