DÜNYA

Ahmet Hakan: AK Parti, etkisi çok güçlü bu üç muhalefet partisine karşı yoğunlaşmalı

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, AK Parti'nin etkisi çok güçlü üç muhalefet partisine karşı yoğunlaşması gerektiğini söyledi. Hakan, bunları 'Pandemi partisi', 'Metal yorgunluk partisi', 'Genç seçmen partisi' olarak sıraladı.
Sitede oku

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, SONAR Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı'nın AK Parti iktidarının karşısındaki en güçlü üç muhalefet partisini sıraladığını söyledi.

Bunları 'Pandemi partisi', 'Metal yorgunluk partisi', 'Genç seçmen partisi' olarak aktaran Hakan, "Başka? Başka yok. Yani AK Parti iktidarını olumsuz etkileyen muhalefet partileri arasında CHP yok. Öztrak yok. Erdoğdu yok. İYİ Parti yok. Akşener yok. Babacan yok. Davutoğlu yok. Demirtaş yok. Yok oğlu yok yani" diye yazdı.

Hakan, devamında "Peki ne var? Pandemi var. Metal yorgunluk var. Genç seçmen var" ifadesini kullandığı yazısında buradan çıkarılması gereken sonucun şu olduğunu söyledi:

  • "AK Parti iktidarı, etkisi pek olmayan muhalefet partilerini bir tarafa bırakıp etkisi çok güçlü olan bu üç muhalefet partisine karşı yoğunlaşmalı. Yani pandemi partisine, yani metal yorgunluk partisine, yani genç seçmen partisine. Kısacası demem o ki; AK Parti’nin 'Varsa yoksa CHP' diye tutturması asıl muhalefeti ıskalaması anlamına geliyor, gelecek."
Yorum yaz