DÜNYA

Güngören'de itfaiye korkuluk demirlerini keserek mahsur kalan kişiyi kurtardı

İstanbul Güngören'de bir binada çıkan yangında aklî dengesi yerinde olmayan bir kişi dumanların arasında mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri pencerenin demir korkuluklarını keserek, mahsur kalan kişiyi kurtardı.
Sitede oku

İstanbul'un Güngören ilçesinde, 4 katlı bir binanın giriş katında sabah saatlerinde yangın çıktı. İddiaya göre, giriş katta tek başına yaşayan ve aklî dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen Çetin Özkan dairede mahsur kaldı.

Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri Özkan'ı kurtarmak için çalışmalara başladı. Ekipler pencerenin demir korkuluklarını keserek mahsur kalan kişiyi kurtardı.

'Demirler kırılarak kurtarıldı'

Yangını ilk gören ve hemen itfaiye ekiplerine haber verentaksici Mehmet Badalıoğlu yaşanan o anları anlatarak, "Ateşi görünce hemen itfaiyeye haber verdim. İtfaiye geldi. Arkadaşında biraz akıl hastalığı varmış sanırım. Üst katta 2 tane genç arkadaş vardı, onlar çıktıktan sonra itfaiye geldi. İtfaiye gelince arkadaş demirliklere sarılmıştı, demirleri kırıp aldılar onu" dedi. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk tedavisi yapılan Çetin Özkan hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Özkan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Yorum yaz