DÜNYA

Kobe Bryant'ın ölümünün 1. yıl dönümünde Vanessa Bryant: Bebeğimi ve Kob-Kob'u çok özledim

Sitede oku

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) 20 yıl boyunca giydiği Los Angeles Lakers formasıyla sayısız başarı ve rekora imza atan Kobe Bryant ölümünün birinci yıl dönümünde Los Angeles'ta gerçekleştirilen törenle anıldı. 1 yıl önce kızı ve 7 kişiyle birlikte Los Angeles yakınlarında gerçekleşen helikopter kazasında hayatını kaybeden basketbol efsanesi 'Kara Mamba'nın anma töreninden görüntüler Sputnik'in galerisinde. 

1 / 7
Orduda uzman olan Malcolm Marks: "Kobe'yi ilk 9 yaşındayken gördüm. 'Kara Mamba' lakaplı adam hayatın her alanında başarıya ulaşmam için bana ilham verdi.
2 / 7
Miguel Fong: "Kobe ile aynı yaştayım ve bizim de kızlarımız var. Bu olay bizi derinden etkiledi"
3 / 7
"Kobe'nin bizlere bıraktığı miras ve anısı içimizde sonsuza kadar yaşayacak"
4 / 7
Kobe ve Gianna'yı graffiti çalışmasında melek olarak çizen Johnny Anderson: "Şampiyonluk yolunda farklı güçler devreye giriyordu adeta. Benim için Tanrı buydu"
5 / 7
Pau Gasol: "Boşluğu, üzüntüyü ve acıyı yavaşça aştığınızda, Kobe'nin bize bıraktığı mirası tam anlamıyla devraldığımızı göreceğiz"
6 / 7
Ray Allen: "Kobe’nin mirası bizi sıfırdan inşa edebilecek güçtedir"
7 / 7
Kobe'nin eşi Vanessa Bryant: "Bu trajedinin bu kadar güzel, kibar ve şaşırtıcı insanlara neden ve nasıl olduğunu asla anlayamayacağım. Gigi, anneni hala gururlandırıyorsun. Seni seviyorum!"
Yorum yaz