MULTİMEDYA

Kovid-19 kurbanlarına 'son veda için': Virüs nedeniyle ölenlerin kıyafetlerinden oyuncak ayılar dikiyor

Sitede oku
1 / 5
Yıllar önce Ciudad Juarez'de yaşanan şiddet olaylarında ölenlerden geriye kalan kıyafetlerden oyuncak ayılar diken Guerrero, pandeminin aniden bu dünyadan aldığı yakınlarını hatırlatan bir şeyler arayan insanlara da bir nevi ilaç oluyor.
2 / 5
Kovid-19 kurbanlarının aileleri için yaklaşık 200 oyuncak ayı diken Guerrero, "Birçok insan ölen aile üyelerine veda edemedi. Bu eksiğin giderilmesi lazım. Ayıcıklar onlara bunu yapmaları için yardım ediyor" dedi.
3 / 5
Akrabalar ölen kişinin en sevdiği tişörtü gibi önemli kıyafetlerini Guerrero'ya getiriyor, o da bu kıyafetlerden kestiği parçaları ayıcıkların üzerine dikiyor.
4 / 5
Guerrero, yaklaşık 30 dolar karşılığında yaptığı bu iş sonrasında ayıcıklarla bir de not bırakıyor: "Bu benim tişörtümdü. Her dokunduğunda yanında olduğumu bil. Sevgiler, baban."
5 / 5
Babasını Kovid-19 yüzünden kaybeden Araceli Ramirez de babasının ayıcığın üzerindeki tişörtü giyerken çekilmiş fotoğrafını gösterip "Ayıcıkla konuşabiliyor, babama söyleyemediklerimi söylüyorum. Babam yanımdaymış gibi hissettiriyor" diyor.
Yorum yaz