DÜNYA

Bahçelievler'de 4 gaspçı darp ettikleri kişiyi 7 metre yükseklikten attı: Serbest kaldılar

İstanbul'da dere yatağında bir vatandaşı darp edip 7 metre yükseklikten atan ve mahkemece serbest bırakılan kişiler hakkında, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itirazı üzerine tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.
Sitede oku

Olay, İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre 4 kişi, bir restoran sahibini araba alım satımı bahanesi ile dışarı çıkardı. Dışarı çıkardıkları restoran sahibinden para isteyen 4 kişi, daha sonra darp etmeye başladı.

Restoran sahibini darp eden saldırganlar daha sonra yaklaşık 7 metre yükseklikten dere yatağına attı. Ağır şekilde yaralanan restoran sahibi çevredekiler tarafından çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı

Restoran sahibine dehşeti yaşatan 4 saldırgandan ikisi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen saldırganlar, çıkartıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

İhlas Haber Ajansı (İHA), Bakırköy 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nin itirazı üzerine serbest bırakılan şüpheliler için tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldığını ve şahıslardan birinin askerde olduğunu, üçünün ise arandığını aktardı.

​Konuya ilişkin olarak HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç da bir açıklama yaptı. Koç, "Faillerin serbest bırakıldığı iddiaları ile ilgili olarak inceleme başlatılmıştır" dedi.

Yorum yaz