MULTİMEDYA

Sokağa çıkma yasağı getirilen şehirlerde sokaklarda sessizlik hakim

Sitede oku

Tüm dünya ile birlikte Türkiye'yi de etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında dün gece 00:00 itibariyle 31 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. İki gün süreli yasak nedeniyle bu şehirlerde sokaklar boş kaldı.

1 / 6
Sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından İzmir kent genelinde, cadde, sokak ve meydanların boş olduğu gözlendi. Normalde yoğunluk yaşanan sahil kesimlerinin de sakin olduğu görüldü.
2 / 6
Ankara'da sokağa çıkma yasağının ilk gününde caddeler boş kaldı. Şehrin meydanları kuşlarla dolarken, polis ekipleri sabah saatlerinden itibaren araçları durdurarak uygulama yaptı. Şehrin bazı noktalarında ise ateş ölçümleri gerçekleştirildi.
3 / 6
İstanbul'un simgelerinden İstiklal Caddesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma yasağı ile boş sokaklarla birlikte fotoğraflandı.
4 / 6
Sokağa çıkma yasağı nedeniyle İstanbul'un sembollerinden Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi boş kaldı.
5 / 6
Balıkesir'de yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının uygulanmasıyla cadde ve sokaklar boş kaldı.
6 / 6
Diyarbakır'da, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından cadde ve sokaklar boş kaldı.
Yorum yaz