MULTİMEDYA

Sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini öğrenenler, gece yarısı pazarlara akın etti

Sitede oku

Koronavirüs önemleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından 30 büyükşehirde ve Zonguldak'ta bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere sokağa çıkma yasağı getirildi. Bursa, Balıkesir, Samsun, Muğla, Manisa gibi yerlerde sokağa çıkma yasağını duyanlar, ertesi gün açılması gereken pazarlara akın etti.

1 / 5
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 2 gün süreyle uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesinde vatandaşlar Cumartesi günleri kurulan pazar yerine geceden akın etti. Pazarcılar ellerindeki ürünleri hızla satma telaşına girdi.
2 / 5
Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde yarın açılacak Yavuzselim Pazar Yeri gece yarısı açılınca vatandaşlar oraya akın etti. 2 saatte meyve sebzeler tükenirken, pazarcılar da gecenin geç saatlerinde tezgahlarını toplayarak evlerinin yolunu tuttu.
3 / 5
Bodrum'da yasağı duyanlar marketlere, fırınlara akın akın etti, 1 saate tüm tezgahlar boşaldı.
4 / 5
Manisa'da gece saatlerinde kurulan Cumartesi pazarına akın eden vatandaşlar, sosyal mesafe kurallarını ihlal ederek alışveriş yaptı.
5 / 5
Samsun’da sokağa çıkma yasağını duyan vatandaşlar halk pazarlarına, marketlere ve fırınlara akın etti. Samsun'un İlkadım ilçesi Ağabali Caddesi üzerinde kurulan pazarda ise vatandaşlar yoğun bir şekilde alışveriş yaptı. Halk pazarı vatandaşların akın etmesiyle erken açıldı.Samsun'da sokağa çıkma yasağını duyan vatandaşlar halk pazarlarına, marketlere ve fırınlara akın etti.
Yorum yaz