MULTİMEDYA

Japonya’da karantinaya alınan cruise gemisinden görüntüler

Sitede oku

En az iki hafta daha karantina altında tutulması beklenen gemiden görüntüler, Sputnik’in galerisinde.

1 / 11
Japonya Sağlık Bakanı Katsunobu Kato, hastalık semptomları gösteren ya da virüs saptanmış kişilerle yakın temasta bulanan 273 yolcuya yapılan testlerde 41 yeni vaka tespit ettiklerini açıkladı.
2 / 11
Japonya’nın Yokohama limanında günlerdir karantina altında bulunan ve 3711 kişiyi taşıyan ‘Diamond Princess’ adlı lüks yolcu gemisindeki vaka sayısı son 24 saatte 61'e yükseldi.
3 / 11
Koruyucu kıyafetli Japon polis görevlileri, Japonya’nın Yokohama limanında günlerdir karantina altında bulunan ‘Diamond Princess’ adlı lüks yolcu gemisinin koronavirüs saptanmış yolcusunu ambulansa yerleştirmeye hazırlanıyor.
4 / 11
Japonya'da karantina altında tutulan yolcu gemisinden bir kare.
5 / 11
Sadece temiz hava almak için arada kamaralarından çıkmasına izin verilen yolcuların da vaka sayısının giderek artması karşısında bir hayli moralsiz olduğu kaydediliyor.
6 / 11
Japonya'da karantinaya alınan geminin yolcuları elleri yıkarken...
7 / 11
Japonya'da karantina altında tutulan gemideki yolculara servis edilen yiyecekler.
8 / 11
‘Diamond Princess’ adlı lüks yolcu gemisindeki kamaranın görünümü.
9 / 11
Uzmanlar Diamond Princess'teki vakalarla birlikte, Japonya genelinde virüs taşıdığı tespit edilen kişilerin sayısının en az 80'e çıktığını belirtti.
10 / 11
Yolcuların arasında bulunan ve Hong Kong’da gemiden ayrılan 80 yaşındaki bir adamda koronavirüs saptanmasının ardından gemi karantinaya alınmıştı.
11 / 11
Geminin en az iki hafta daha karantina altında tutulması bekleniyor
Yorum yaz