DÜNYA

Erdoğan: İnsanımıza tepeden bakmak AK Partiliye yakışmaz

'Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Halkımızla aramıza asla bürokratik duvarlar örmemeliyiz. İnsanımıza tepeden bakmak AK Partiliye yakışmaz" dedi.
Sitede oku

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde 'Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılarak bir konuşma yaptı.

Erdoğan AK Partili vekillere seslendi: Ben yalnız değilim, biz hep beraberiz
"AK Parti belediyeleri artık sadece kaliteli hizmetin değil, aynı zamanda dayanışmanın, paylaşmanın da öncüsü olacaklardır" diyen Erdoğan, "Son Mahalli İdareler Seçimlerinin üzerinden daha bir sene bile geçmeden şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı" ifadesini kullandı.

CHP'yi eleştiren Erdoğan, ​"CHP gibi seçim döneminde vatandaşı vaat yağmuruna tutup seçim sonrası unutanlardan olmadık. Bir işi yapmayı gönülden isteyen mutlaka bir yolunu bulur. Milletimize mahcup olacak bir işin içine girmedik, biz sözünün eri bir partiyiz" dedi.

'Halkımızla aramıza asla bürokratik duvarlar örmemeliyiz'

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

  • ​CHP gibi seçim döneminde vatandaşı vaat yağmuruna tutup seçim sonrası unutanlardan olmadık. Bir işi yapmayı gönülden isteyen mutlaka bir yolunu bulur. Milletimize mahcup olacak bir işin içine girmedik, biz sözünün eri bir partiyiz.
  • Bırakın araç gereç gibi kaynakları atıl halde bekletmeyi, Türkiye'nin heba edecek tek bir çivisi, boşa geçirecek tek bir anı dahi yoktur.

'Şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı'

Erdoğan büyükşehir belediye başkanlarıyla buluştu: Biz İBB'ye geldiğimizde ne personelle ne araçlarla uğraştık
Belediyeler ülkemizin en ücra köşelerine ulaşma fırsatı bulduğumuz temel hizmet birimleridir. Bunca yıllık hizmet yolculuğumuzda yerel idareler bizim her zaman lokomotifimiz olmuştur. Maddi bakımdan durumu nasıl olursa olsun her bir belediyemizin diğerlerinden öğreneceği pek çok değerli bilgi bulunuyor. Doğudaki belediyelerimiz sıkıntı çekerken batıdaki belediyelerimiz keyfe keder projelere pay ayırabiliyor.
  • Şehrine hizmet değil de şov peşinde koşanların ne hale düştüğünü görüyorsunuz. Son Mahalli İdareler Seçimleri'nin üzerinden daha bir sene bile geçmeden şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı. Başkasının kısır siyasetlerinin bizi esir almasına izin vermeyeceğiz.
  • Yorum yaz