DÜNYA

Çorum'da aynı mahallede aynı gün 2 kişi intihar etti

Çorum’da dün akşam aynı mahallede yaşayan Gökhan T. ve Oktay A. evlerinde, kendilerini asarak yaşamlarına son verdi.
Sitede oku

Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 18. Sokak’ta oturan, evli ve bir çocuk babası 31 yaşındaki Gökhan T.'den haber alamayan yakınları dün akşam eve geldi. Kapının açılmaması üzerine de polise haber verdi. Polisin çilingir yardımıyla girdiği evde, Gökhan T.'nin tavana asılı cesedi bulundu.

‘Özür dilerim’ yazılı not bıraktı

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Gökhan T.'nin kızına, “Seni çok seviyorum kızım. Özür dilerim” yazılı not bıraktığı ortaya çıktı.

Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka 1. Cadde'de de 32 yaşındaki Oktay A. evinde, tavana bağladığı elektrik kablosuyla kendini astı. Oktay A.'nın cesedi, otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğiktim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, intiharlarla ilgili soruşturma başlattı.

‘Yemeğimiz olmadığı için baba evine gittim’

Polis, hayatına son veren Oktay A’nın eşi ile yaptığı görüşmede maddi sıkıntılarının olduğunu, evde yiyecek yemeklerinin olmadığı için babasının evine gittiğini, bugün de çocuğunun eşyalarını almak için babası ile tekrar evine geldiklerini, eşinin kapıyı açmaması üzerine anahtar ile içeri girdiklerini ve eşini asılı halde bulduklarını söylediği iddia edildi.

Yorum yaz