MULTİMEDYA

‘Günümüzün Marilyn Monroe'su’ Scarlett Johansson, 35. doğum gününü kutluyor

Sitede oku

Çocukluğundan itibaren kamera karşısında olan güzel yıldız, son dönemde Marvel karakterlerinden Kara Dul rolüyle dünya çapında üne kavuştu. Genç yaşına rağmen sinema dünyasına adını altın harflerle yazmayı başaran oyuncu, Esquire dergisi tarafından iki kez yaşayan en seksi kadın seçildi.

Sputnik, 35. doğum gününü kutlayan Scarlett Johansson'ın göz alıcı görünümlerini bir galeride topladı.

1 / 11
1984 New York doğumlu olan Johansson kariyerine erken yaşlarda başladı.
2 / 11
BAFTA ödülü sahibi Danimarka asıllı Amerikalı oyuncu Scarlett Johansson 14 yaşındaki başlayan kariyerinde Atlara Fısıldayan Adam filmindeki rolü ile çıkış yaptı.
3 / 11
Scarlett Johansson ve Donald Trump, Jay Leno'nun 'Tonight Show' programında, 2004 yılı.
4 / 11
İlk Oscar adaylığı 20 yaşında gerçekleşen efsane oyuncu daha kariyerinin ilk yıllarında oyunculuk yeteneği ve güzelliğiyle dikkat çekiyordu.
5 / 11
Filmlerde canlandırdığı karakterlerle özdeşleşmeyi başaran oyuncu, şimdiye kadar her rolünü hakkını vererek hayranlarının karşısına çıktı.
6 / 11
Annesi Polonyalı, babası ise Danimarkalı olan yıldız, Esquire dergisi tarafından iki kez yaşayan en seksi kadın seçildi.
7 / 11
Scarlett Johansson, kendisi gibi oyuncu olan Ryan Reynolds ile 2008-2011 yılları arasında 3 yıllık bir evlilik yaşadı.
8 / 11
Yönetmen Woody Allen'ın favori oyuncularından biri olan Scarlett Johansson, Marvel Evreni'nde canlandırdığı Kara Dul rolüyle dünya çapında üne kavuştu. Fotoğrafta: Scarlett Johansson ve oyuncu Colin Jost
9 / 11
Başrolünde Scarlett Johansson'un yer aldığı Kabuktaki Hayalet (2017) filminden bir kare.
10 / 11
Scarlett Johansson ve Jonathan Rhys-Meyers, birlikte rol aldığı Match Point filminin prömyeri sırasında, 2005 yılı.
11 / 11
Hayranları tarafından günümüzün Marilyn Monroe'su olarak adlandırılan oyuncu, Google kullanıcılardan gelen geri bildirimlere dayanarak, dünyanın en güzel kadınları listesinde adını zirveye yazdırdı.
Yorum yaz