DÜNYA

Sosyal medyada eğitim masraflarına isyan eden anne: İki evlat okutabilmek için 7 gün çalışıyorum, onları göremiyorum

Sosyal medyada yaptığı 'eğitim masrafları' paylaşımlarıyla gündem olan iki öğrenci annesi Veli, RS FM’de Atilla Güner’le Akşam Postası’na bağlanarak, "İki maaşla ve hafta sonunda çalışarak evlatlarımızı okutabiliyoruz. Üstelik devlet okulunda" dedi.
Sitede oku

Biri ana sınıfı, diğeri ilkokul ikinci sınıf öğrencisi olan çocukları için yaptığı eğitim masraflarını sosyal medyada paylaşan 'Ezgililili' rumuzlu hesabın sahibi genç anne, ismini açıklamamak kaydıyla canlı yayına bağlandı.

Özel okula kayıtlarda artık tüm masraflar sözleşmede yer alacak
Çocuklarının servis, yemek, etüt ve araç gereç masrafının gelirlerinin üzerinde olduğunu söyleyen anne, Atilla Güner’e şunları anlattı:

"İki maaşla ve hafta sonunda çalışarak evlatlarımız okutabiliyoruz. Üstelik devlet okulundalar. Her kalem harcamayı yazdım Twitter'da. Bu da benim medyam, sesimi duyurdum. Çocuklarıma iyi eğitim vermek için hafta sonu da çalışıyorum. Onlara yeterli zaman ayıramıyorum. Biz bi şekilde mücadele edip kazanır harcarız ama yanındaki çocukların ailesi ne yapsın? Apartman görevlisi ne yapsın? Bunları düşününce üzülüyorum."

Yorum yaz