MULTİMEDYA

Dünyanın en seksi milletleri belli oldu

Sitede oku

Toplamda 50 miletin yer aldığı sıralama, portalın takipçileri arasında gerçekleştirdiği anket sonuçlarına dayanılarak hazırlandı.

Sıralamanın zirvesine Ukraynalılar otururken, Danimarkalılar ikinci, Filipinliler ise üçüncü oldu. Ayrıca ilk beşe Brezilyalı ve Avustralyalılar girmeyi başardı. Listenin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Listenin ilk on sırasına yerleşen milletler, Sputnik’in galerisinde.

1 / 10
Kanadalılar, listenin 10.'su oldu. Fotoğrafta: Kanadalı oyuncular Rachel McAdams ve Ryan Gosling, MTV Ödülleri'nde.
2 / 10
İngilizler, en seksi milletler sıralamasında 9. oldu. Fotoğrafta: Glastonbery Müzik Festivali'ne katılan gençler.
3 / 10
Listenin 8. sırasında ise Ermeniler yer aldı. Fotoğrafta: Ermeni asıllı Amerikalı sosyetik, manken, aktris, stilist, kıyafet perakendecisi ve televizyon yıldızı Kim Kardashian
4 / 10
İtalyanlar, en seksi milletler sıralamasında 7. oldu Fotoğrafta: İtalyan moda tasarımcısı Valeria Marini, yeni koleksiyonunun tanıtıldığı defile sırasında.
5 / 10
Dünyanın en seksi milletleri listesinin 6. sırasına Güney Afrikalılar yerleşti. Fotoğrafta: Güney Afrika Cumuriyeti'nin Cape Town kentinde düzenlenen Met At Yarışı sırasında selfie çeken kadınlar.
6 / 10
Big Seven Travel seyahat portalının yayınladığı 'Dünyanın en seksi milletleri' listesinin 5. sırasına Avustralyalılar yerleşti. Fotoğrafta: Queensland eyaletinin güney ucunda bulunan Gold Coast'ta gezen bikinili kadınlar.
7 / 10
Listenin 4. sırasında Brezilyalılar yer aldı. Fotoğrafta: Rio'da sokak partisinde dans eden genç kadın.
8 / 10
Listenin 3.sü Filipinliler oldu. Fotoğrafta: Manila kentinde fotoğraf çekimine katılan Filipinler Güzeli unvanı için yarışan güzel adaylar.
9 / 10
Sıralamada ikinciliği Danimarkalılar elde etti. Fotoğrafta: Danimarkalı oyuncu Brigitte Nielsen, kameraların önünde poz veriyor.
10 / 10
'Dünyanın en seksi milletleri' sıralamasının zirvesine ise Ukraynalılar oturdu.
Yorum yaz