DÜNYA

Hidayet Türkoğlu: Kanter bir terörist örgüt destekçisi

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Portland Trail Blazers forması giyen Enes Kanter'in Amerikan Basketbol Ligi'ni terör örgütü propagandası için kullandığını söyledi. Türkoğlu, "Enes Kanter, bir terör örgütü elebaşını açıkça destekliyor. Amerikalı dostlarıma tek söyleyeceğim, dikkatli olmaları" dedi.
Sitede oku

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu,ABD merkezli spor kanalı ESPN'de yayınlanan E: 60 programına katıldı.

Hidayet Türkoğlu'ndan Enes Kanter'e tepki: Akıl yoksunu gerekçeler ve siyasi söylemlerle gündeme gelmeye çabalıyor
'AMERİKALI DOSTLARIM, DİKKATLİ OLUN'

"Enes Kanter, bir terör örgütü elebaşını açıkça destekliyor." diyen Türkoğlu, "Terör örgütlerinin destekçilerine mesaj göndermem. Amerikalı dostlarıma tek söyleyeceğim, dikkatli olmaları. E: 60'a konuşuyorum çünkü Türkiye'nin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Kanter ve FETÖ elebaşı konusundaki görüşlerinin bilinmesini istiyorum. Herkesin doğruları bilmesi için yüksek sesle ve açıkça konuşmak bizim görevimiz. Enes Kanter, NBA platformunu terörist bir örgütün propagandası için kullanıyor." şeklinde konuştu.

Başsavcılık'tan Enes Kanter hakkında iade talepnamesi ve kırmızı bülten başvurusu
'KARALAMA KAMPANYASINA DEVAM EDİYOR'

Ocak ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da oynanan lig maçına, hayati tehlikesi olduğunu ileri sürerek gitmeyen Enes Kanter'in iddiasının gerçeği yansıtmadığını dile getiren Türkoğlu ayrıca "Karalama kampanyasına devam ediyor. Vize problemlerinden dolayı Londra'ya gidememesine rağmen hayatından endişe ettiğini söylemesi akıl dışı" dedi. 

Yorum yaz