MULTİMEDYA

Artistik patinajcıların olay yaratan kıyafetleri

Sitede oku

Ancak gala performansı sırasında Stepanova’nın giydiği kıyafet izleyenleri ikiye böldü. Kimileri kostümü beğenirken, kimileri de sporcunun ‘yarı çıplak’ olduğunu ileri sürdü. Artistik patinajcıların cesurluğuyla olay yaratan kıyafetleri, Sputnik’in seçkisinde.

1 / 8
Minsk'teki Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalyayı kazanan Rus artistik patinajcı Aleksandra Stepanova ve partneri İvan Bukin, duygusal bir şarkı eşliğinde bir aşk hikayesini anlatmaya çalıştı.
2 / 8
Gala performansı sırasında Stepanova'nın giydiği, vücudunu tamamen kaplayan ve iç gösteren dar kıyafeti dikkatleri üzerine çekti.
3 / 8
İzleyenlerin bazıları gösteri ve kostüme dair beğenilerini dile getirirken, kimileri duruma tepki gösterdi.
4 / 8
İkilinin performansı ne kadar göz doldurucu olsa da, izleyenlerden bazıları Stepanova'yı ‘yarı çıplak' olmakla suçladı.
5 / 8
Rusya'nın Glazov kenti doğumlu 21 yaşındaki artistik patinajcı Yelizaveta Tuktamişeva, geçtiğimiz yıl Kanada'daki şampiyonada yaptığı dansla izleyenleri büyüledi. ABD'li şarkıcı Britney Spears'ın ‘Toxic' şarkısı eşliğinde hostes teması ile dans eden Tuktamişeva, performansının sonunda üzerindeki ceketi çıkartıp sadece büstiyeriyle kaldı.
6 / 8
Moskova’daki Rostelecom Şampiyonası’nda Michael Jackson’ın ‘They Don’t Care About Us’ ve ‘Smooth Criminal’ şarkısı eşliğinde performans sergileyen Rus buz pateni ikilisi Sofya Yevdokimova ve Yegor Bazin, gösteri sırasında ceketlerini çıkararak sadece tişört ve sütyenle kaldı.
Yevdokimova, üzerinden bazı kıyafetlerini çıkarmasını ‘striptiz' olarak nitelendiremeyeceğini, kadın sporcuların birçoğunun pistte benzer sporcu sütyenleriyle kaldığını ifade etti.
7 / 8
Dünya şampiyonalarında iki kez altın madalya kazanan Rus artistik patinajcı Yevgeniya Medvedeva da geçen sene gala performansı sırasında giydiği cesur kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti.
8 / 8
Soçi Kış Olimpiyaları'nda Ukraynalı artistik patinajcı Alena Savçenko'nun ikili performans için giydiği 'Pembe panter' temalı kıyafet, izleynlerin hafızalarına kazındı.
Yorum yaz