DÜNYA

Nurmagomedov’dan gazeteciye: Bana aptalca sorular sormayın

Rusya’ya bağlı Dağıstan Cumhuriyeti’nden karma dövüş şampiyonu Habib Nurmagomedov, Rus bir gazetecinin ringe neden Rusya bayrağı ile girmediğini sorması üzerine, kendisine aptalca sorular sorulmamasını söyledi. Nurmagomedov, Rusya halklarının etnik gruplara bölünmemesi gerektiğini kaydetti.
Sitede oku

Nurmagomedov, Putin’i ‘yendi’
Son dönemde İrlandalı boksör Conor McGregor'la olan olaylı maçıyla adından söz edilen dövüşçü Nurmagomedov, Ura.ru haber ajansından bir gazetecinin neden ringe Rusya bayrağı ile çıkmadığı yönündeki sorusunu yanıtladı.

'ÖNEMLİ OLAN RUSYA HALKININ MİLLETİMİZİ ETNİK GRUPLARA BÖLMEMESİ'

Nurmagomedov "Her zaman çıkıyorum. Dağıstan'ı, Çeçenistan'ı, Kafkasya'yı bilmeyenler, ABD'deki herkes bana Rus diyor. Yani onlar için tek bir milletiz. Önemli olan Rusya halkının milletimizi etnik gruplara bölmemesi. Yani söz gelimi sizin gibiler… Lütfen bana böyle aptalca sorular sormayın" dedi.

McGregor, Nurmagomedov'a 15 milyon dolarlık rövanş teklif etti
UFC dövüşçüsü Tony Ferguson'la ringe çıkacağı yönündeki söylentileri de değerlendiren Nurmagomedov, McGregor'la olan maçının ardından maçlardan uzaklaştırıldığı ve akıbetini 29 Ocak'taki disiplin yargılamasında öğreneceği yanıtını verdi.

Nurmagomedov 6 Ekim'de Las Vegas'taki karşılaşmada, McGregor'u yenerek UFC hafif siklet kemerini korumuştu.

Maç sonrası ringin dışına atlayan Nurmagomedov, McGergor'un ekibine saldırmış ve büyüyen olaylara polis müdahale etmişti.

 

Yorum yaz