MULTİMEDYA

Belarus’ta bordo bereli olmak isteyen askerler için yapılan tatbikattan kareler

Sitede oku

Birkaç aşamadan oluşan tatbikata katılan onlarca asker,  fiziki dayanıklılığı ve  askeri yeteneklerini  gösterdi. Seçmelere katılan  143 askerden sadece 31'i, son aşamasına ulaşıp  bordo bereli ünvanını  kazanmayı  başardı.  Belarus’taki  tatbikattan etkileyici görüntüler, Sputnik’in galerisinde.

1 / 10
Belarus İçişleri Bakanlığı'nda görev yapan askerler, başkent Minsk yakınlarındaki askeri eğitim kampında bordo bereli unvanına sahip olmak için çeşitli seçmelere tabi tutuldu.
2 / 10
Belarus'ta bordo bereli birliğine dahil olmak için askeri eğitim kampında düzenlenen seçmelere katılan askerlerden biri.
3 / 10
Zor seçmeleri geçen askerler, bordo bereli eğitimine kabul edilir.
4 / 10
Asıl ismi Özel Kuvvetler Komutanlığı olan Bordo Bereliler, Belarus Silahlı Kuvvetleri'nin değişik sınıf ve rütbelerdeki subay, astsubay ve uzman erbaşlarından oluşur.
5 / 10
Bordo bereli olmak isteyen askerler çok özel eğitimlerden geçirilir. İç ve dış tehditlerin bertaraf edilmesine karşı her türlü arazi ve iklim koşullarında görev yapabilecek nitelikte olan Bordo bereliler üst düzey eğitime tabi tutularak yetiştirilir.
6 / 10
Bordo bereliler tüm iklim ve arazi koşullarında paraşüt ile atlama, bomba imha, keskin nişancılık, türlü dövüş teknikleri ve daha çok çeşitli kurslardan geçirilirler.
7 / 10
Herkes bordo bereli gruba dahil olamaz, bu askerlerin belirli fiziksel özellik sahibi olmaları gerekir.
8 / 10
Minsk yakınlarında bordo bereli olmak isteyen askerler için düzenlenen tatbikata katılanlar, askeri yetenekleri ve fiziki dayanıklılığını gösterdi.
9 / 10
Aldıkları eğitim sayesinde bordo bereliler, normal bir insanın psikolojisini alt üst edebilecek durumlardan çok kolay çıkabilirler.
10 / 10
Belarus'ta düzenlenen seçmelere katılan 143 askerden sadece 31'i seçmeleri son aşamaya kadar geçip bordo bereli ünvanını kazanmayı başardı.
Yorum yaz