DÜNYA

İYİ Partili Türkkan: Baas rejimine geçiyorsunuz derken, bunu kastetmiştik

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TEDAŞ Misafirhanesi'nde kalan partinin Erzurum Milletvekili Naci Cinisli'nin odasının boşaltılmasına tepki gösterdi: "Baas rejimine geçiyorsunuz derken, biz de bunu kastetmiştik. Milletin devleti değil, parti devletine çok hızlı geçiş yaptınız."
Sitede oku

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla, Erzurum Milletvekili Naci Cinisli'nin Ankara'daki TEDAŞ Misafirhanesi'nde yaşadıklarına sert tepki gösterdi.

​Türkkan, "Ankara'da TEDAŞ Misafirhanesi'nde kalan Erzurum Milletvekilimiz Naci Cinisli'ye bu sabah odayı boşaltması söylenmiş sabah. Neden olarak da İYİ Partililer'e yer verilmemesi talimatı geldi demişler.

​Konuyu sormak üzere TEDAŞ Genel Müdürü'nü arayan milletvekilimize, sekreter hangi partinin milletvekili olduğunu sorup, telefonu bağlamamış.

BAAS rejimine geçiyorsunuz derken, biz de bunu kastetmiştik. Milletin devleti değil, parti devletine çok hızlı geçiş yaptınız" ifadelerini kullandı.

Yorum yaz