DÜNYA

Gürcistan Cumhurbaşkanı: Türk halkı istikrara oy verdi

Gürcistan Cumhurbaşkanı Margvelaşvili, yaptığı yazılı açıklamada, Türk halkının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçerek ülkelerinin kalkınması, barış, güvenlik ve istikrara oy verdiklerini ifade etti.
Sitede oku

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim başarısından dolayı tebrik eden Margvelaşvili, "Türkiye Cumhurbaşkanı seçiminde sizin zaferinizi kutlamak benim için büyük bir onur." ifadesini kullandı.

Margvelaşvili mesajında Türkiye'nin son yıllarda hem ekonomik hem kültür hem de siyasi açısından başarılı bir şekilde güçlendiğini vurguladı.

Türkiye ile Gürcistan arasındaki dostane ilişkilerine değinen Margvelaşvili mesajında bundan sonra da iki ülkenin güçlü iş birliği yaparak büyük başarılara imza atacaklarına inandığını vurguladı.

Gürcistan, Suriye ile diplomatik ilişkilerini kesti
'REFAH VE BAŞARIYI SAĞLAMAIK İÇİN'

Margvelaşvili mesajında Türk halkının Erdoğan'ı seçerek ülkelerinin kalkınması ve istikrarını desteklediklerini ifade ederek, "Türk halkının ülkelerinde gelecekteki refah ve başarıyı sağlamak için barış, güvenlik ve istikrarın daha da güçlendirilmesi için oy kullandığını vurgulamak istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum yaz