YAŞAM

Blatter: Rus milli takımının zaferinden sonra sabah 4’e kadar uyumak mümkün olmadı

Eski FIFA Başkanı Sepp Blatter, Russia Today’e (RT) verdiği özel röportajda 2018 FIFA Dünya Kupası A Grubu maçında Rusya’nın Mısır’a karşı kazandığı zaferle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Sitede oku

Dünya Kupası'nda Rusya gibi Uruguay da gruptan çıktı
RT'ye konuşan eski FIFA Başkanı Sepp Blatter, Rus milli futbol takımının 2018 FIFA Dünya Kupası A Grubu'ndaki ikinci maçında Mısırlı rakibine karşı aldığı galibiyetle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Blatter, "Rus milli takımının galibiyetinden sonra sabah saat 4'e kadar uyumak mümkün olmadı, fakat sonrasında durum düzeldi. Bir sonraki turu garantileyen Rus takımının ikinci zaferini izlemek harika. Şimdi artık her şey anlaşılır durumda" diye konuştu.

‘BU SEFER SADECE MİSAFİRİM'

Eski FIFA Başkanı Sepp Blatter, Rusya'nın 2018 FIFA Dünya Kupası'nda yaptığı güzel başlangıcın turnuva için olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

Blatter, "Şimdiye kadar gördüklerimin arasında en iyi başlangıçtı. Bu benim Dünya Kupası'na 11. katılışım. 10'unda aktif bir şekilde yer aldım, bu seferse sadece misafirim. Ev sahibi ülkenin ilk maçı her zaman çok önemlidir, ikincisiyse daha da önemli. Şimdi her şey geride kaldı ve bu tüm Dünya Kupası için bir başarı" ifadelerini kullandı.

Yorum yaz