DÜNYA

Bozdağ'dan TRT açıklaması: İnce'nin mitinglerine 4 saat 42 dakika yer verildi

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, muhalefet partilerine iktidar kadar yer vermeyen devlet televizyonu TRT hakkında CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin eleştirilerine yanıt verdi.
Sitede oku

TRT, 2. kez İnce'ye 'yakalandı'
Bozdağ sosyal medya Twitter hesabı üzerinden CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 'nin TRT 'ye yönelik söylemlerini eleştirdi. Bozdağ'ın konuya ilişkin açıklamaları şöyle:

"CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce,TRT’nin mitinglerini vermediğini iddia ediyor ve bu gerekçeyle de TRT’yi hedef alıyor ve hatta TRT’yi tehdit ediyor. İnce’nin mitingleri ve diğer faaliyetlerine, TRT ekranlarında,4 saat 42 dakika yer vermiştir.  İnce’nin TRT’ye yönelik tehdit içeren açıklamalarını da TRTcanlı verdi. Muharrem İnce meydanlarda konuşacak sözü olmadığı içinTRT üzerinden manipülasyon yapmak istiyor. Sayın İnce,tehditle siyasette mesafe alınmaz;tehditle seçim kazanılmaz; tehditle Cumhurbaşkanı hiç olunmaz."

Afyonkarahisar'da vatandaşlara seslenen CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, önümüzdeki hafta TRT’nin önünde miting yapacağını açıklamıştı.

İnce, ”Önümüzdeki hafta TRT'nin önünde miting yapacağım. Haddini bildireceğim onların. Bakalım verecek mi vermeyecek mi? Vereceksin mecbursun. Ben sana elektrik parasından para ödüyorum. TRT Erdoğan'ın borazanı olamaz, olmayacak. Hakkımızı kimseye yedirmeyiz'' demişti.

Yorum yaz