DÜNYA

Trudeau, Hindistan’daki dansıyla eleştirilerin hedefi oldu

Renkli kişiliğiyle sık sık basının gündeminde yer eden Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Hindistan ziyareti sırasında geleneksel kıyafetler giyip Hint müziği eşliğinde dans etti. Birçok Twitter kullanıcısı Trudeau’yu eleştirdi.
Sitede oku

Renkli kişiliği ve ilginç kıyafetleriyle bilinen Trudeau, bir kez daha klasik lider anlayışını yerlebir etti.

​46 yaşındaki Kanada Başbakanı, Hindistan’a yaptığı ilk ziyarette, Yeni Delhi’de verilen özel bir akşam yemeğinde geleneksel Hint kıyafetleriyle sahneye ilginç bir giriş yaptı.

​Trudeau, sahne önündekileri yalnızca giysileriyle şaşırtmakla kalmayıp, geleneksel Hint dansı Bhangra’yı icra etti.

Kalabalık, beklenmedik bu dansı olumlu karşılasa da Trudeau, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Bhaavna arora isimli kullanıcı Twitter’da Trudeau’nun görünümünün kendisini kızdırdığını belirtti.

​shunali khullar shroff da “Justin Trudeau’ya damat gibi giyinme tavsiyesini kim verdi? Bir atı, bir de sehrası (damatların taktığı şapka benzeri aksesuar) eksik” ifadelerini kullandı.

​Em isimli kullanıcı da “Diğer liderler Hindistan ve diğer ülkelere giderken böyle mi giyiniyor? Bana tuhaf geldi” mesajını paylaştı.

​‘AYARLAMA ŞİRİNLİK’

Omar Abdullah da olayı ‘ayarlama şirinlik’ olarak niteleyerek, Hindistanlıların, hatta Bollywood oyuncularının dahi böyle giyinmediğini ifade etti.

​Marek Tymowski de “Tüm Kanadalılar adına konuşuyorum. Ziyareti sırasında bulunduğu bu davranış nedeniyle çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

​Don Jacyshyn da “Justin Trudeau? Bir Bollywood filminde rol kapmak niyetinde misin?” dedi.

Yorum yaz