00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
EN ÇOK OKUNAN 5 HABER
07:31
8 dk
HABERLER
11:00
5 dk
HABERLER
12:00
5 dk
HABERLER
13:00
5 dk
HAFTA SONU HALLERI
13:05
114 dk
HABERLER
15:00
5 dk
HABERLER
16:00
5 dk
HABERLER
17:00
5 dk
SESLİ HABER
17:34
2 dk
HABERLER
18:00
6 dk
SESLİ HABER
18:46
2 dk
SESLİ HABER
21:04
2 dk
EN ÇOK OKUNAN 5 HABER
09:28
8 dk
HABERLER
11:00
5 dk
HABERLER
12:00
5 dk
HABERLER
13:00
5 dk
HAFTA SONU HALLERI
13:05
114 dk
HABERLER
15:00
5 dk
HABERLER
16:00
5 dk
HABERLER
17:00
5 dk
HABERLER
18:00
5 dk
SESLİ HABER
18:43
2 dk
SESLİ HABER
Netanyahu'dan ABD'ye rest: Tek başımıza savaşırız
22:05
2 dk
SESLİ HABER
Rus uzman: NATO'ya nükleer silahla karşılık vermeye hazır olduğumuzu göstereceğiz
22:18
3 dk
SESLİ HABER
Zelenskiy bir komutanı daha görevden aldı
22:52
1 dk
DünBugün
Geri dön
Adana107.4
Adana107.4
Ankara96.2
Antalya104.8
Bursa101.4
Çanakkale107.2
Diyarbakır89.6
Gaziantep104.3
Hatay106.1
İstanbul97.8
İzmir91.0
Kahramanmaraş92.3
Kayseri105.5
Kocaeli90.2
Konya88.6
Malatya106.0
Manisa101.0
Mardin92.2
Ordu99.6
Sakarya90.2
Samsun107.7
Sivas104.2
Şanlıurfa95.3
Trabzon102.4
Van88.0
 - Sputnik Türkiye
YAŞAM
Türkiye ve dünyadan ilgi çekici yaşam haberleri, toplumsal olaylar, güncel araştırmalar, fotoğraf ve video galerileri.

Türkiye'nin kırmızı et üretimi azaldı

© AAKırmızı et
Kırmızı et - Sputnik Türkiye
Abone ol
Türkiye'nin toplam kırmızı et üretimi, yılın üçüncü çeyreğinde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23.6 azalışla 301.331 ton olarak gerçekleşti.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), bu yılın temmuz-eylül dönemine ilişkin kırmızı et üretimi istatistiklerini açıkladı.

Ahmet Eşref Fakıbaba - Sputnik Türkiye
Fakıbaba: Ucuz et satışında 6 tondan 10 tona çıkabiliriz
Buna göre, üçüncü çeyrekte sığır eti üretimi 253.994 ton olarak tahmin edildi. Sığır eti üretimi, bir önceki döneme göre yüzde 10.8 artarken geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 29.4 azaldı.

Koyun eti üretimi de söz konusu dönemde 32.897 ton olarak tahmin edildi. Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre yüzde 47.7, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 39.9 artış gösterdi.

Türkiye'nin toplam kırmızı et üretimi, bu yılın üçüncü çeyreğinde önceki döneme göre yüzde 15.6 artarken, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23.6 azaldı. Söz konusu dönemde kırmızı et üretimi 301.331 ton oldu. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilenlerin miktarı ise 131.042 ton olarak gerçekleşti.

Haber akışı
0
Tartışmaya katılmak için
giriş yapın ya da kayıt olun
loader
Sohbetler
Заголовок открываемого материала